onsdag 14 juni 2017

Ziddis Kreativitets-podd 001 Ziddis Kreativitets-podd: Kreativitet, mindfulness, närvaro & många kärlekar!

Presentation av podden, denna serie av nätradio-program: Samtal om resurser, det som vi har i våra liv och det som vi kan skapa själva. Om meditation, avkoppling och närvaro - mindfulness. Att genom sitt skapande och sin kreativitet hitta till det som kan jorda oss i tillvaron och i livet. Stressa av och få kontakt med oss själva. Det som kan vara skillnaden mellan att bara överleva och att verkligen leva! ♥

Också ett samtal om många kärlekar! Om hur ens hobby kan bli den lilla guldkanten i tillvaron som klarar skallen och får en att må bra - eller rent av det man vill syssla med istället för sitt vanliga lönearbete. Meditation, lugn, vila i vardagen, tid att reflektera och hitta tillbaka till sig själv. Välmående genom det egna skapandet och kreativitetens kraft i ens liv!


Ziddharta´s PodCast - av och med författaren Catrine Ziddharta Tangen som smider järn, sysslar med pärlor, utvecklar och driver en webb-butik. Hon brinner för vikingatid, medeltid och forntida järnframställning.

Om böcker och skrivande, om kärleken till järnsmidet och bärnsten, som binds ihop av det vikingatida intresset och Birka! Boken Forntida Järn - Ancient, att lite rött klet i skogen kan bli smidbart järn i smedjan! Också om boken Skapa & Sälj! Samt den kommande boken om amber / bärnsten / rav! Om att vara oförberedd inför en intervju som överraskade, som handlade om kreativiteten!

Av författaren Catrine Ziddharta Tangen och för dig som brinner för kreativitet! En pärla för dig och ett fint sällskap i lurarna, i telefonen, i datorn eller i din mp3-spelare - då du kanske promenerar eller arbetar med annat och vill ha någon underhållande och tänkvärt att lyssna på för dig skapande, kreativa person som vill ha energi, tips och idéer i ditt eget liv. Gjuta ny energi och nytt liv i din kreativa process!

Titta gärna in på www.Ziddharta.se
Hoppas du har nytta och glädje av den här podden!
Dela gärna och gilla! Tack! ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ziddis Kreativitets-podd 001 Ziddis Kreativitets-podd: Kreativitet, mindfulness, närvaro & många kärlekar!

Presentation av podden, denna serie av nätradio-program: Samtal om resurser, det som vi har i våra liv och det som vi kan skapa ...